Rijden de Treinen brengt zelf geen app uit voor de iPhone of iPad, maar een fan van Rijden de Treinen heeft een app gemaakt voor iOS. Dit is geen officiële app van Rijden de Treinen, maar de informatie over vertrektijden, storingen en werkzaamheden komt bij Rijden de Treinen vandaan.

Bekijk Rijden de Treinen voor iOS

Daarnaast kun je natuurlijk de website van Rijden de Treinen.nl bezoeken op je iPhone. De website is geschikt voor mobiele telefoons en tablets.